Våra tankar

Bara en elgross.

Eller?

Du ska inte ägna oss en tanke. Då har vi lyckats. Vårt mål är att se till att du får det behöver inom el och elinstallationsmaterial utan krångel. Från oss till dig på den absolut smidigaste vägen. Vi lägger all vår energi på att bli den absolut bästa elgrossen för lite mindre företag och organisationer (självklart är du välkommen alldeles oavsett storlek). Hur blir man det?

Inte överallt.

Närmast.

Vi finns på två ställen; Anderstorp och Eskilstuna. Ändå påstår vi att vi är Sveriges närmsta elgross. Känslomässigt närmare dig som kund än någon annan. Vi är ett litet team på ett ställe, inte en stor organisation fördelad på ett otal platser över hela Sverige. Det gör oss snabbare, mer flexibla och framförallt är risken minimal att något ”faller mellan stolarna”. Vi är stora nog för att ha resurser, men samtidigt små nog för att verkligen bry oss om.

Inte allt.

Utan det du behöver.

Genom att vi jobbar så nära dig och våra andra kunder, så har vi lärt oss vad du vill ha och vad du behöver. Istället för att ha allt på lager, så har vi valt att ha det du behöver. Resultatet? Mindre krångel och säkrare leveranser.

Inte störst.

Bara en kontakt.

Vi är stolta över att vi är små. Det gör relationen med dig lite personligare. Hos oss riskerar du aldrig att slussas mellan olika människor som inte vet vem du är och vilka krav och önskemål du har. För oss är du inte en i mängden, utan en av våra nära samarbetspartners. Eller vänner, för att använda ett annat ord. 

Välkommen till Sveriges närmsta elgross.

Sugen på att testa oss? Då vill vi gärna att du ringer oss, så vi kan pratas vid. Även om du givetvis får mejla, så ser vi allra helst att du ringer.
Så att vi får möjligheten att lära känna varandra. Du är varmt välkommen.